Телефон


Artisan Factory Bakery

За нас

Artisan Factory Bakery е създадена в следствие на дейността на фирмата като производител на лимец. Със отварянето на пекарната, ние затваряме целия цикъл от производство до краен клиент на продукти, хляб и хлебни изделия. Нашата концепция е производство на принципа на домашно приготвяне на хляб и печива, използвайки само чисти натурални продукти, без никакви подобрители и консерванти, така, както нашите родители са го правили. От това произхожда и името на нашата пекарна "Артисан",което означава "занаятчийско, ръчно приготвено. Важно е да се знае, че всички наши продукти се приготвят само с квас.

Към днешна дата, Artisan Factory Bakery / Артизан Фактори пекарна е верига от модерни пекарни - магазини за хлебни изделия, закуски, сладкиши, торти. Първият обект на компанията отвори врати през 2016 година и даде началото на един успешен бизнес модел, в който качеството на нашите продукти стои на първо място.

Специализирани сме в производството на различни видове хляб - от лимец, безглутенов, със семена и др. В обектите ни предлагаме и различни типове брашно, зърнени култури, закуски, сандвичи, супи, десерти, топли и студени напитки. Разполагаме с кухня 'майка', където се произвежда основната ни продукция.

Основен приоритет в компанията е да предлагаме екологична, натурална и здравословна храна на клиентите ни. Разчитаме на безкомпромисно качество, където рецептите ни гарантират вкус и здравословен начин на живот.